Face modificări la medicamentele tensiunii arteriale crescute!

0
1249
Face modificări la medicamentele tensiunii arteriale crescute

Pentru a măsura tensiunea arterială, medicul dumneavoastră sau un specialist va plasa, de obicei, o manșetă gonflabilă braț în jurul brațului și se măsoară tensiunea arterială utilizând un indicator de măsurare a tensiunii arteriale. O citire a tensiunii arteriale, exprimată în milimetri de mercur (mm Hg), are două numere. Primul număr sau mai sus măsoară presiunea din arterele dumneavoastră atunci când inima dumneavoastră bate (presiunea sistolică). Al doilea sau mai mic număr măsoară presiunea în arterele dumneavoastră între bătăi (presiune diastolică).

Ambele numere într-o citire a tensiunii arteriale sunt importante. Dar, după 50 de ani, citirea sistolică este chiar mai semnificativă. Hipertensiunea sistolică izolată este o afecțiune în care presiunea diastolică este normală (mai puțin de 80 mm Hg), dar presiunea sistolică este ridicată (mai mare sau egală cu 130 mm Hg). Acesta este un tip comun de tensiune arterială crescută la persoanele peste 65 de ani. Medicul dumneavoastră va face cel mai probabil două până la trei citiri ale tensiunii arteriale fiecare la trei sau mai multe numiri separate înainte de a vă diagnostica cu hipertensiune arterială. Aceasta se datorează faptului că tensiunea arterială variază în mod normal, pe parcursul zilei, și poate fi crescută în timpul vizitelor la medic (hipertensiune arterială la halatul alb).

În general, tensiunea arterială trebuie măsurată în ambele

În general, tensiunea arterială trebuie măsurată în ambeleÎn general, tensiunea arterială trebuie măsurată în ambele brațe pentru a determina dacă există o diferență. E important să folosești o manșetă potrivită. Medicul dumneavoastră vă poate cere să vă înregistrați tensiunea arterială la domiciliu pentru a furniza informații suplimentare și pentru a confirma dacă aveți tensiune arterială crescută. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda un test de monitorizare a tensiunii arteriale de 24 ore, denumit monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale, pentru a confirma dacă aveți tensiune arterială crescută. Dispozitivul utilizat pentru acest test măsoară tensiunea arterială la intervale regulate pe o perioadă de 24 de ore și oferă o imagine mai exactă a modificărilor tensiunii arteriale pe o perioadă medie de zi și noapte.

Cu toate acestea, aceste dispozitive nu sunt disponibile în toate centrele medicale, și acestea nu pot fi rambursate. Dacă aveți orice tip de tensiune arterială crescută, medicul dumneavoastră vă va revizui istoricul medical și vă va efectua un examen fizic. Medicul dumneavoastră poate recomanda, de asemenea, teste de rutină, cum ar fi un test de urină (sumar de urina), teste de sânge, un test de colesterol și o electrocardiogramă — un test care măsoară activitatea electrică inimii. Medicul dumneavoastră poate recomanda, de asemenea, teste suplimentare, cum ar fi o ecocardiogramă, pentru a verifica pentru mai multe semne de boli cardiace.

Îți iau tensiunea acasă. Un mod important de a verifica dacă tratamentul tensiunii arteriale funcționează, pentru a confirma dacă aveți tensiune arterială crescută sau pentru a diagnostica agravarea tensiunii arteriale crescute, este de a monitoriza tensiunea arterială la domiciliu. Monitoarele de acasă ale tensiunii arteriale sunt disponibile pe scară largă și ieftine, și nu aveți nevoie de o rețetă pentru a cumpăra unul. Acasă monitorizarea tensiunii arteriale nu este un substitut pentru vizitele la medicul dumneavoastră, și acasă monitoare ale tensiunii arteriale pot avea unele limitări.

Asigurați-vă că utilizați un dispozitiv validat, și verificați dacă se potrivește manșeta. Aduceți monitorul cu dumneavoastră la biroul medicului dumneavoastră pentru a verifica acuratețea acestuia o dată pe an. Discutați cu medicul dumneavoastră despre cum să începeți verificarea tensiunii arteriale la domiciliu. Dispozitivele care măsoară tensiunea la încheietură sau la deget nu sunt recomandate de Asociația Americană a inimii. Schimbarea stilului de viață poate merge un drum lung spre controlul tensiunii arteriale crescute. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să faceți modificări ale stilului de viață, inclusiv.

Consumul de o dieta sanatoasa inima cu mai putina sare

Consumul de o dieta sanatoasa inima cu mai putina sare.Consumul de o dieta sanatoasa inima cu mai putina sare. Obținerea activității fizice regulate. Menținerea unei greutăți sănătoase sau pierderea în greutate dacă sunteți supraponderal sau obez. Limitarea cantității de alcool pe care o beți. Dar uneori schimbările stilului de viață nu sunt suficiente. În plus față de dietă și exerciții fizice, medicul dumneavoastră poate recomanda medicația pentru scăderea tensiunii arteriale. Scopul tratamentului tensiunii arteriale depinde de cât de sănătos sunteți. Obiectivul tratamentului tensiunii arteriale trebuie să fie mai mic de 130/80 mm Hg dacă.

Ești un adult sănătos de 65 de ani sau mai în vârstă. Ești un adult sănătos mai tânăr de 65 de ani cu un risc de 10% sau mai mare de a dezvolta boli cardiovasculare în următorii 10 ani. Aveți boli cronice de rinichi, diabet sau boală coronariană. Deși 120/80 mm Hg sau mai mică este scopul ideal al tensiunii arteriale, medicii nu sunt siguri dacă aveți nevoie de tratament (medicamente) pentru a atinge acest nivel. Dacă aveți 65 de ani sau mai mult, și utilizarea de medicamente produce o tensiune arterială sistolică mai mică (cum ar fi mai puțin de 130 mm Hg), medicamente dumneavoastră nu va trebui să fie schimbat cu excepția cazului în care acestea provoacă efecte negative pentru sănătatea dumneavoastră sau calitatea vieții.

Categoria de medicamente prescrise de medicul dumneavoastră depinde de măsurarea tensiunii arteriale și de alte probleme medicale. Este util dacă lucrați împreună cu o echipă de profesioniști medicali cu experiență în furnizarea de tratament pentru hipertensiune arterială pentru a dezvolta un plan de tratament individualizat. Medicamente suplimentare utilizate uneori pentru tratarea tensiunii arteriale crescute. Dacă aveți probleme în atingerea obiectivului tensiunii arteriale cu combinații ale medicamentelor de mai sus, medicul dumneavoastră vă poate prescrie.

Alfa-blocante. Aceste medicamente reduc impulsurile nervoase ale vaselor de sânge, reducând efectele substanțelor chimice naturale care îngustează vasele de sânge. Blocantele alfa includ doxazosin (Cardura), prazosin (Minipress) și altele. Alfa-beta blocante. Pe lângă reducerea impulsurilor nervoase la vasele de sânge, blocantele alfa-beta încetinesc ritmul cardiac pentru a reduce cantitatea de sânge care trebuie pompată prin vasele de sânge. Blocantele alfa-beta includ carvedilolul (Coregul) și labetalolul (NSH).

Pentru a reduce numărul de doze zilnice de medicamente

Pentru a reduce numărul de doze zilnice de medicamentePentru a reduce numărul de doze zilnice de medicamente de care aveți nevoie, medicul dumneavoastră vă poate prescrie o combinație de medicamente cu doze mici, mai degrabă decât doze mai mari dintr-un singur medicament. De fapt, două sau mai multe medicamente tensiunii arteriale de multe ori sunt mai eficiente decât unul. Uneori găsirea celui mai eficient medicament sau combinație de medicamente este o chestiune de încercare și eroare. Hipertensiune arterială: atunci când tensiunea arterială este dificil de controlat. Dacă tensiunea rămâne la cote ridicate, în ciuda a lua cel puțin trei tipuri diferite de hipertensiune arterială medicamente, dintre care unul, de obicei, ar trebui să fie un diuretic, poate ai hta rezistente.

Persoanele care au controlat tensiunea arterială mare, dar sunt luați patru tipuri diferite de medicamente, în același timp, pentru a obține acest control, de asemenea, sunt considerate a avea hipertensiune arterială rezistentă. În general, ar trebui reconsiderată posibilitatea unei cauze secundare a tensiunii arteriale crescute. Având hipertensiune rezistentă nu înseamnă că tensiunea arterială nu va scădea niciodată. De fapt, dacă tu și doctorul tău puteți identifica ceea ce se află în spatele tensiunii arteriale persistente, există o șansă bună să vă îndepliniți scopul cu ajutorul tratamentului care este mai eficient.

Vă recomandăm să vă monitorizați tensiunea arterială acasă pentru a vedea dacă este posibil să aveți tensiune arterială crescută în cabinetul medicului (hipertensiune arterială la halatul alb). Sugerează schimbări de stil de viață sănătoase, cum ar fi consumul unei diete sănătoase cu mai puțină sare, menținerea unei greutăți sănătoase și limitarea cantității de alcool pe care îl beți. Faceți modificări la medicamentele pentru tensiune arterială crescută pentru a veni cu cea mai eficientă combinație și doze.

Luați în considerare adăugarea unui antagonist al aldosteronului, cum ar fi spironolactona (Aldactona), care poate conduce la controlul hipertensiunii arteriale rezistente. Unele terapii experimentale, cum ar fi cateter pe baza de radiofrecventa a renală nervilor simpatici (denervare renală) și stimularea electrică a sinusului carotidian baroreceptorii sunt studiate. Dacă nu luați medicamente tensiunii arteriale crescute exact așa cum a fost direcționat, tensiunea arterială poate plăti prețul. Dacă săriți peste doze pentru că nu vă puteți permite medicamente, pentru că aveți efecte secundare sau pentru că pur și simplu uitați să luați medicamente, discutați cu medicul dumneavoastră despre soluții. Nu-ți schimba tratamentul fără îndrumarea medicului.