Dacă doriți să vă scădeți tensiunea arterială, fiți activ

0
1175

Din cauza vieții noastre ocupate și a locurilor de muncă, avem o șansă destul de scurtă de efort fizic. De multe ori luăm un abonament de 1 an la sală, dar mergem la sală doar o lună. Graficul vârstei noastre crește apoi, dar graficul de fitness este doar puțin mai mult. Numai atunci găsim hipertensiune arterială, hipertensiune arterială și începem să luăm medicamente în fiecare zi.

Trebuie să-și exercite

Un sondaj realizat recent în India pe 28 de ani, aproximativ 1, 8 milioane de adulți, a constatat că 19% dintre adulți aveau deja hipertensiune arterială. 50% din care nu l-au tratat niciodată. știm cu toții că nu îi acordăm atenție, deoarece nu există un simptom specific al hipertensiunii. Este mai bine să gestionați o astfel de boală mai târziu decât să o preveniți deja.

Există medicamente pentru a reduce tensiunea arterială ridicată, dar ce se întâmplă dacă unele modificări ale stilului nostru de viață, mențin tensiunea arterială sub control? Conform studiului din decembrie 2018, exercițiile fizice și starea activă pot fi aceleași cu administrarea de medicamente anti-hipotensiune pentru a controla tensiunea arterială ridicată.

Studiul arată, de asemenea, că luarea de medicamente sau exerciții fizice este mai bună decât luarea unuia dintre exerciții, deoarece ambele reduc tensiunea arterială sistolică (cu atât este mai mare standardul ambelor standarde în tensiunea arterială). Rezultatele acestui studiu se aplică persoanelor de toate rasele și rasele. Acest studiu ne încurajează să facem exerciții fizice zilnic. A spus corect, nu?

Vești bune pentru persoanele cu hipotensiune rezistentă

Tensiunea arterială rămâne ridicată https://www.constructexpo-antreprenor.ro/detonic-mijloace-de-combatere-a-problemelor-de-hipertensiune-arteriala/, în ciuda administrării de medicamente în hipotensiune arterială rezistentă. Un studiu care a apărut în Jurnalul de hipotensiune al American Heart Association (AHA) spune că hipotensiunea rezidentă poate fi recursă la exerciții fizice pentru a gestiona.

Tensiunea arterială sistolică a celor care au participat la acest studiu a fost redusă la aproximativ 6 puncte, care au suferit de hipotensiune arterială rezistentă și au recurs la exerciții aerobice. Aceste rezultate pot ajuta, de asemenea, la controlul tensiunii arteriale ridicate, care nu este chiar corectă cu medicamentele.

Ce exerciții trebuie efectuate pentru a controla tensiunea arterială ridicată? Primul lucru de care trebuie să țineți cont este că, dacă nu ați exercitat mult timp, ar trebui să începeți să o faceți încet și destul de confortabil. În prima zi, ideea de a rămâne în formă și de a scădea tensiunea arterială poate părea destul de interesantă pentru dvs. și vă puteți confrunta cu riscul de a face mai multe exerciții fizice. În loc să faceți acest lucru, începeți cu doar exerciții de 20 de minute la început, apoi creșteți treptat timpul de exercițiu în câteva zile.

Iată câteva exerciții care vă pot ajuta să vă reduceți tensiunea arterială ridicată:

Brisk walk zilnic 30-45 minute brisk walk poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale cu 5 până la 8 mmhg. Ieșiți în fiecare zi sau cereți unui prieten să meargă cu dvs. Faceți-vă activitatea de zi cu zi. Uneori mergeți pe o plimbare lungă și folosiți scările ori de câte ori este posibil.

Înotul și ciclismul sunt, de asemenea, unele dintre activitățile mai distractive pe care le puteți include în exercițiul dvs. Împreună, aceste activități pot fi destul de inspirate. Deci, vă puteți alătura unui grup sau unei clase care vă va oferi astfel de activități distractive în fiecare zi.

Exercițiul greu, cum ar fi halterele ușoare, poate fi, de asemenea, o parte a exercițiului, cu excepția unei zile. Antrenamentul de forță – efectuarea fiecărui exercițiu de 10 până la 15 ori – poate fi foarte benefic. În plus, vă va oferi varietate, precum și va ușura plictiseala. Nu numai că odihna musculară puternică crește, de asemenea, rata metabolică și vă menține sănătos chiar și atunci când faceți exerciții fizice.

De asemenea, puteți încorpora aerobic în exercițiul dvs. de zi cu zi. Aceste exerciții sunt foarte rapide și distractive dacă o faci cu prietenii tăi. Puteți începe de la 20 de minute la trei ori pe săptămână și apoi mergeți până la 150 de minute pe săptămână.[4,5]
Aceste exerciții nu numai că vă vor ajuta să vă controlați tensiunea arterială ridicată, dar vă vor ajuta să vă întăriți mușchii și să vă reduceți grăsimea, dar și să vă ajutați corpul să se vindece și să se potrivească.

Amintiți-vă că este foarte important. Începeți încet și nu vă grăbiți. Asigurați-vă că consultați medicul înainte de a începe să faceți exerciții fizice, cât de mult exercițiu ar trebui să faceți în funcție de sănătatea și vârsta dvs. și, cel mai important, nu vă descurajați dacă nu vedeți rezultatele la început. Rezultatele vor fi afișate în mod constant. Așa că hai să purtăm pantofi și să ne pregătim să vărsăm transpirația.