Cum poți scăpa de infecția fungică a piciorului?

0
1372

Ciuperca ar putea infecta pielea și unghiile picioarelor tale. O infecție fungică a pielii este, de asemenea, cunoscută sub numele de picior de atlet, care provoacă mâncărime, arsuri și arsuri. În cazul în care nu este tratată, atunci se poate răspândi unghiile de la picioare infecție. Ambele tipuri de ciuperca piciorului sunt extrem de contagioase, atât în corpul dumneavoastră, cât și prin contactul cu alte persoane. Prin urmare, infecția trebuie tratată și inhibată recurența acesteia.

Evitați contaminarea

Această infecție normală afectează pielea degetelor de la picioare și tălpi. Deoarece picioarele vin în contact cu podelele folosite de multe persoane (în casă sau în instalația sportivă), infecția se poate răspândi ușor și rapid.

Nu împărțiți pantofii sau prosoapele cu nimeni. Evitați mersul desculț în vestiar, piscină publică, ploaie comunală sau sală de gimnastică. Purtați duș sau flip-pantofi până când infecția este vindecată.

Păstrați rufele separate, astfel încât lucruri precum șosetele și lenjeria de pat să nu contamineze alte rufe. X-sursa de cercetare. Păstrați suprafețele instalațiilor de baie ale casei curate. Purtați șosete curate și uscate în fiecare zi sau mai des (cum ar fi după ce ați jucat jocul), dacă este necesar.

Folosește droguri Rick. Pentru cazuri ușoare, un medicament fără prescripție medicală poate fi un tratament eficient. Pentru cazuri mai severe, pot fi necesare medicamente pe bază de prescripție medicală.

Aplicați unguent antifungic, spray, pulbere sau cremă. Luați medicamente fără prescripție medicală. Exemple butenafine (Lotrimin ultra), clotrimazol (Lotrimin AF), microni (decent, Zocor, altele), terbinafina (Lamisil la), și tollgate (Tinactinul, Ting, altele) sunt incluse.

Încercați compușii antifungici

Pentru cazurile severe, luați un medicament pe bază de rețetă. Actualitate medicamente includ clotrimazol și micronazol; medicamente orale includ etraconazol (sporanox), fluconazol (difluqan) și terbinophine (Lamisil). Rețineți că aceste medicamente pe cale orală pot interfera cu alte medicamente, cum ar fi terapia antiacidă și anumite anticoagulante.

Încercați tratamentul Patic. Multe tratamente netradiționale sunt considerate eficiente pentru combaterea infecțiilor fungice ale pielii și unghiilor. Utilizați ulei de arbore de ceai, aplicați de două până la trei ori pe zi cu liniment ușor în zonele afectate – utilizați acele produse care sunt 100% ulei de arbore de ceai. X-sursa de cercetare.

Aplicați extracte de semințe de struguri, despre care se crede că au proprietăți antifungice atunci când sunt utilizate cu forță maximă – găsiți acest produs la un magazin specializat în produse alimentare naturale și produse de baie. Expuneți picioarele infectate la lumina soarelui și la aer curat – purtați pantofi deschiși ca sandale și păstrați-vă picioarele uscate și curate.

Tratați cu usturoi, care conține compuși antifungici care sunt eficienți împotriva multor infecții fungice, inclusiv piciorul atletului. Zdrobiți bine câteva căței de usturoi, adăugați-le într-o baie de picioare și înmuiați-vă picioarele timp de 30 de minute. Alternativ, amestecați usturoiul proaspăt tocat cu ulei de măsline și frecați-l pe zona afectată cu o bilă de bumbac. sursa de cercetare

Evitați contaminarea. Această infecție poate fi adusă prin piciorul atletului (tinea pedis) sau alte forme de contaminare, cum ar fi expunerea la locuri publice. Ciuperca prosperă chiar și în medii calde și umede și poate intra în corpul tău din tăieturi sau deschideri între unghii și piele. Nu împărțiți pantofii, șosetele sau prosoapele cu nimeni. Evitați mersul desculț în vestiar, piscină publică, ploaie comunală sau sală de gimnastică. Aruncați pantofii vechi care pot fi încă infectați cu ciuperci.

Spălați-vă mâinile cu săpun înainte de a atinge unghiile infectate, astfel încât acestea să se poată întinde până la unghiile non-stop. Purtați pantofi pentru picioare deschise sau purtați șosete uscate și curate pentru a vă menține piciorul infectat uscat.

Folosește droguri Rick. Această infecție poate începe ușor, dar se poate răspândi în condiții mai incomode. Ciuperca poate determina unghiile să schimbe culoarea, să se descompună pe margine sau să devină neobișnuit de dure. Dacă se supără, atunci starea trebuie tratată. După înmuiere în apă caldă, încercați o cremă antifungică mediată antifungic care se va freca în unghie.

Păstrați picioarele uscate și curate

Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru medicamente pe cale orală https://www.constructexpo-antreprenor.ro/fungafix-mijloace-de-combatere-a-problemelor-de-ringworm-picior/, care trebuie luate cu tratament antifungic topic până la șase până la 12 săptămâni. [DAC] x sursă de încredere site-ul educațional Myo clinic de la unul dintre cele mai importante spitale din lume.

Unele tratamente netradiționale sunt eficiente în tratarea ciupercilor unghiilor la unele persoane. Utilizați ulei de arbore de ceai, luați de două până la trei ori pe zi într – o tinctură ușoară pentru unghiile afectate-utilizați produse care sunt 100% ulei de arbore de ceai.

Aplicați extract de șarpe, un tratament care sa dovedit adesea eficient ca incinerare antifungică tradițională. Vizitați sursa de încredere X Mayo Clinic sursa site-ului educațional de la unul dintre cele mai importante spitale din întreaga lume.

Înmuiați unghiile infectate în cap alb, care are proprietăți antibacteriene naturale. După depunerea cuiului (pentru a evidenția o suprafață proaspătă) aplicați oțetul cu toată puterea cu o cârpă, o minge de bumbac sau un tampon de bumbac de 2-2 ori pe zi timp de câteva săptămâni.

Păstrați picioarele uscate și curate. Spălați-vă picioarele cu săpun antibacterian și uscați-le bine, în special între degetele de la picioare. Folosiți prosoape curate de fiecare dată pentru a evita reținerea prosoapelor murdare. Aplicați pulbere antifungică pentru picioare între picioare și picioare. Tăiați unghiile scurte și păstrați-le curate, în special în cazurile de ciuperci amigdale.