Vrei să începi și să ți se spună ce să faci?

0
1195
Vrei să începi și să ți se spună ce să faci

În general, dacă scopul dumneavoastră este de a pierde în greutate, exercițiul nu este locul unde ar trebui să începeți. Îți recomand cu tărie să faci exerciții, și e un lucru bun de făcut. În special, formarea de rezistență vă poate ajuta să construiți mușchi, care pot îmbunătăți sănătatea generală și de a ajuta la pierderea în greutate pe termen lung. Dar presupunând că ai timp limitat, energie și voință, asta nu va da cel mai bun rezultat.

Acest lucru este în conformitate cu sfatul standard dieta: mananca mai puțin, muta mai mult! Acest sfat a eșuat de zeci de ani. 95% dintre persoanele care “dieta” ajung să câștige înapoi toată greutatea într-un an. E pentru un motiv simplu: să mănânci aceleași alimente în același fel, dar să mănânci mai puțin, necesită multă voință. Îți petreci fiecare minut din fiecare zi luptându-te cu foamea și poftele. Te așezi la masă, încerci să mănânci o cantitate mică, și în cele din urmă cedezi, consumi totul la vedere, și iei înapoi greutatea.

Există o mulțime de probleme hormonale

Există o mulțime de probleme hormonaleExistă o mulțime de probleme hormonale în joc care fac acest lucru, dar cel mai important lucru cei mai mulți oameni trebuie să audă este: Sfaturi standard de dieta este aproape întotdeauna sortit eșecului. Este rareori, dacă vreodată, vina dieter. Nu lăsați profesioniștii din domeniul medical să vă facă să vă simțiți prost în legătură cu acest lucru; ei sunt cei care oferă sfaturi proaste! Ce mănânci? Prima regulă a termodinamicii spune că energia nu poate fi creată sau distrusă. Unii oameni iau această lege a fizicii pentru a spune că “nu contează ce mănânci, este vorba despre calorii.”Acest lucru este greșit, miop și idiot. Genul de mâncare pe care o mănânci te afectează hormonal, mental și chiar emoțional.

Ceea ce alegeți să mâncați poate crește sau reduce apetitul, schimba cât de mult doriți să faceți exerciții fizice, și modifica rata metabolică a organismului. Există câteva reguli simple pentru “ce să mănânci” care sunt destul de universale. A se evita zahărul și boabele rafinate. Încearcă să mănânci “mâncare adevărată”. Dacă cineva din 1800 l-ar recunoaște, e mâncare adevărată. Dacă este produs într-o fabrică, este un produs alimentar. De acolo devine mult mai nuanțată, iar aici oamenii își pierd speranța. Ar trebui să fiu vegetariană? Ar trebui să mănânc keto? Grăsimea o să mă omoare? Sunt carbohidrați? Recomandarea mea personală este carbohidrați. Ajută la combaterea poftelor cele mai bune în opinia mea.

Acestea fiind spuse, orice dieta care se lipeste de alimente reale, si nu te copleseste cu prea mult din combinatia de carbohidrati si grasime va fi de succes. Poți slăbi atât pe o dietă carnivoră cât și vegetariană. Alege una și ține-te de ea! Consultațiile medicale moderne includ nebunia ca ” mănâncă 6 mese mici pe zi.”E o prostie. “Mănâncă mai des ca să mănânci mai puțin.”Nu, asta e o prostie. O să-ți dovedesc. Știu o metodă prin care fiecare persoană de pe planetă este de acord că va duce la pierderea în greutate. Știi ce e asta: nu mai mânca câteva zile. Prin urmare: nu trebuie să mănânci 6 mese mici pe zi ca să slăbești.

Mănânci mai puțin și slăbești

mănânci mai puțin și slăbeștiSunt multe puncte în favoarea restricționării alimentării ferestrelor, unde ai anumite momente ale zilei sau ale săptămânii când nu mănânci deloc. Aceasta vă afectează hormonal, lăsând nivelurile de insulină să scadă, de exemplu. Mănânci mai mult la următoarea masă? Probabil. Dar e în regulă, pentru că în general mănânci mai puțin și slăbești. Mi se pare că un 12pm-8pm e foarte ușor de încorporat. Începeți dimineața cu o ceașcă de cafea sau ceai, dacă doriți, cu o cantitate mică de frișcă, și apoi nu mâncați până la prânz. Apoi, încercați să păstrați mănâncă la două mese (masa de prânz și cina), finisare înainte de 8pm. Adăugați într-o gustare dacă aveți nevoie, în mod ideal, ceva de genul nuci.

Vrei să începi și să ți se spună ce să faci? OK, urmați aceste etape, care sunt optimizate pentru a evita solicitarea o mulțime de voință. Identifică mâncarea nesănătoasă pe care o bei și scoate-o din casa ta. Dă-o, arunc-o, arde-o și dansează în jurul focului. Este nevoie de 0 vointa pentru a manca alimente care nu este acolo. Introdu o fereastră de la ora 12: 00 la ora 20: 00. Permiteți – vă o zi pe săptămână să fie flexibil pe ea, dar altfel stick la ea solid. O să-ți fie foame în primele zile, apoi o să te obișnuiești. Foarte puțină voință necesară. Reduceți consumul de carbohidrați. Băuturile dulci ar trebui să fie primele.

Nu preparați nici o masă pe bază de pâine, paste etc. Asta e mai complexă, dar mâncarea cu carbohidrați e delicioasă. Este nevoie de efort pentru a trage acest off, dar nu te lupta foame și pofte pe o bază de zi cu zi. Dacă ești aventuros, încearcă o zi lungă. E mai bine să-ți petreci ceva timp mâncând o dietă fără carbohidrați mai întâi, dar poți sări direct în ea. Prima dată când faci asta va fi greu, nu te aștepta la altceva. Dar cred că libertatea mentală pe care o obții când realizezi că nu ești dependent de o cantitate constantă de mâncare merită efortul.

Există o mulțime de subiecte mai avansate. Adică, mult. “Cum îmi îmbunătățesc lipidele?”Cum pot câștiga mușchi în timp ce pierd grăsime?”Și așa mai departe. Nu te gândi la astea acum! Dovedește-ți că poți să slăbești, să nu te îngrași și să nu suferi în timpul ăsta. Nu vă faceți griji cu privire la efectele pe termen lung a ceea ce faci. Dacă ești supraponderal sau obez, și îți reduci nivelul grăsimilor din corp, aproape sigur te faci mai sănătos pe termen lung. Ceea ce trebuie să știi înainte de a începe. Pierderea în greutate poate fi realizată fie prin consumul de mai puține calorii sau prin arderea mai multe calorii cu activitate fizică, preferabil ambele.

O calorie redusă, un plan de alimentație

O calorie redusă, un plan de alimentațieUn program sănătos de scădere în greutate constă din. Un obiectiv rezonabil, realist de scădere în greutate. O calorie redusă, un plan de alimentație echilibrat din punct de vedere nutrițional. Activitate fizică regulată. Un plan de schimbare de comportament pentru a vă ajuta să rămână pe drumul cel Bun cu obiectivele. Chiar și o cantitate mică de scădere în greutate poate duce la beneficii mari de sănătate. Străduiți-vă să dezvoltați obiceiuri bune pentru a dura o viață. Discutați despre scăderea în greutate cu medicul dumneavoastră înainte de începerea tratamentului.

Verificați Indicele de masă corporală (IMC) – un indicator al grăsimii corporale-și vedeți unde se încadrează în categoriile IMC. Discutați despre pierderea în greutate cu medicul dumneavoastră și decideți asupra unui obiectiv. Dacă aveți o mulțime de greutate pentru a pierde, stabili un obiectiv intermediar realist, poate să piardă 10 de lire sterline. Amintiți-vă că, chiar și o cantitate mică de scădere în greutate poate duce la beneficii mari de sănătate. De unde știu care Plan de scădere în greutate este potrivit pentru mine? Țineți minte că doriți să dezvoltați obiceiuri de viață care vă vor ajuta să vă mențineți greutatea într-o gamă sănătoasă.

O “dieta” pe termen scurt pe care le” merge mai departe “și apoi” du-te off ” nu este răspunsul la managementul greutății pe termen lung. În alegerea modului de a merge despre a pierde în greutate, ține minte obiceiurile cheie ale oamenilor care au pierdut în greutate și păstrate în afara. Acești oameni sunt numiți “ratați de succes” de către experții în controlul greutății care i-au studiat.

Rămâi pe drumul cel Bun cu țelurile tale. Stabilirea unor obiective realiste și urmărirea progresului tău sunt cheia succesului tău. De fapt, cercetarea a arătat că cei care țin evidența comportamentelor lor sunt mai predispuși să slăbească și să o țină departe. O rată rezonabilă de scădere în greutate este de 1 la 2 lire sterline pe săptămână.