Descoperiți cum să gestionați durerea articulară în mod natural!

0
1365
Descoperiți cum să gestionați durerea articulară în mod natural!

Articulațiile dvs. efectua atât de multe locuri de muncă cruciale: conectarea oasele, sprijinirea greutatea și vă permite să se deplaseze în jurul. Articulațiile sunt în principal, incredibil de greu purtarea și sunt concepute destul de literalmente pentru a da o viață de serviciu. Deși ei pot face față tuturor stresului pe care îl plasați pe ele, ele pot suferi, uneori, de uzura. Ele pot deveni, de asemenea, deteriorat prin boală sau prejudiciu, ceea ce duce la dureri articulare.

Cauze ale durerii articulare. Există mai multe condiții diferite care pot duce la dureri articulare, inclusiv osteoartrită, poliartrită reumatoidă, gută, tulpini, sprainuri și alte leziuni minore. Acesta poate varia de la o persoană la alta, și poate fi afectat de stilul de viață și chiar de locul de muncă. Cea mai comună formă de durere articulară este durerea de genunchi. Acest lucru este urmat de durere de umăr și durere de șold, dar, desigur, se poate afecta orice număr de articulații și – din păcate – devine mai frecvente pe măsură ce îmbătrânim.

Structurilor din jurul articulațiilor

Structurilor din jurul articulațiilorExistă o serie de moduri pe care le puteți merge despre ameliorarea durerii comune și măsurile pe care le puteți lua pentru a preveni leziuni și dureri articulare, în primul rând, câteva dintre care le-am subliniat mai jos. Sportivii profesioniști se bazează adesea pe masaj ca parte a regimurilor lor de formare, deoarece masajul este o modalitate excelentă de a obține ajutor. Este benefic în special pentru alinarea durerii de genunchi și ameliorarea durerii de șold cu alergători de lungă distanță fiind avocați special.

Să rămâi cu tema sportivă, exercițiile și întinderile pot fi o modalitate bună de a calma durerea. Exercițiul este mai mult o măsură preventivă. Crește puterea și flexibilitatea mușchilor și structurilor din jurul articulațiilor voastre reducând probabilitatea de durere în viitor. Este important să nu exagerați, deși prea multe exerciții sau folosirea echipamentului greșit pot provoca și mai multă durere.

Una dintre cele mai bune moduri de a obține ajutor este prin o multime de odihnă și relaxare. Odihnindu-vă articulațiile vă permite corpului să refacă energia și să se repare în mod natural. Dacă sunteți implicat într-o mulțime de activitate fizică, fie la locul de muncă sau sala de sport, este important să vă asigurați că vă dau corpul timp pentru a se odihni și de recuperare în între sesiuni.

FlexiHerb musculare și ameliorarea durerii articulare care conține Gheara diavolului este un medicament tradițional din plante utilizat pentru ameliorarea durerilor și dureri în mușchi și articulații. Bazat pe utilizarea de lungă durată ca un remediu tradițional a fost utilizat pentru ameliorarea durerii de spate, dureri reumatice și musculare, și dureri și dureri în general. Citește mereu eticheta.

Dacă durerea articulară persistă

Dacă durerea articulară persistă,După ce ați încercat oricare dintre remediile de mai sus, dacă sunteți încă suferă de dureri articulare ar putea fi util de cotitură la un profesionist. Un fizioterapeut sau osteopat este specializat în mișcarea umană și poate ajuta adesea la ameliorarea durerii articulare printr-o serie de sesiuni de terapie. Dacă durerea articulară persistă, trebuie să solicitați întotdeauna asistență medicală profesională. Asigurați-vă că programați o programare la medicul dumneavoastră de familie, astfel încât acestea să poată evalua și trata starea dumneavoastră.

O terapie comună pentru durerea articulară s-ar putea să nu fie atât de sigură pe cât credeau experții, potrivit unui nou raport publicat marți. Injecțiile cu corticosteroizi sunt adesea administrate pentru a reduce durerea și inflamația din osteoartrită. Dar aceste injectii pot face mai mult rău decât bine: raportul a fost găsit fotografii cu corticosteroizi în șolduri și genunchi poate accelera progresia osteoartritei și, posibil, chiar grăbi comune pentru operații de înlocuire pe termen lung. În timp ce pacienții pot raporta ameliorarea temporară a durerii de la injecțiile cu corticosteroizi, a spus el, injecțiile pot fi dăunătoare pe termen lung. “S-ar putea să-ți rănească genunchiul sau șoldul”, a spus el.

O explicație exactă pentru constatările este clar, spus, dar există unele dovezi că injectii cu corticosteroizi, care sunt de obicei combinate cu un anestezic, poate fi toxic pentru cartilaj, și sunt necesare mai multe studii pentru a înțelege efectele acestora și să își clarifice beneficiile și riscurile. “Există cu siguranță beneficii și există cu siguranță riscuri, iar aceste riscuri trebuie menționate pacienților”, a afirmat Chen. “Unii pacienți vor spune că nu vrea să se supună ajutor temporar și nu vor să aibă o șansă de a progresa lor artrita, și unii spun că au nevoie de un fel de alinare a durerii de a trăi zi de zi.”

Dar, înainte de a trece la injecții sau alte medicamente, Chen recomandă ca pacienții cu osteoartrită primul vorbesc cu un medic despre abordări neinvazive, cum ar fi exercitarea, terapie fizică și pierderea în greutate. “Exercițiul este într-adevăr unul dintre cele mai bune lucruri care se pot face”, a afirmat el. Într-adevăr, cercetarea indică faptul că exercițiul ajută la ușurarea durerii, la îmbunătățirea mobilității și la întărirea mușchilor din jurul articulațiilor. Activitățile de întindere, cum ar fi yoga și tai chi, pot contribui la creșterea flexibilității și la reducerea rigidității articulațiilor. Exercitarea, de asemenea, poate ajuta în scădere în greutate pentru a reduce presiunea asupra articulațiilor.

Pentru înlocuirea totală a articulațiilor

Pentru înlocuirea totală a articulațiilorÎn timp ce pacienții cu artrită în durere cronică pot încerca să se elibereze de analgezice sau injecții cu corticosteroizi sau acid hialuronic, nu există nici un leac pentru această condiție. Pacienții care, în cele din urmă, sfârșesc prin a se freca osos de OS pot avea dureri atât de grave și se pot mișca atât de greu încât optează pentru înlocuirea totală a articulațiilor. Tratamentul Durerii Și Prejudiciului. Uzura, artrita, trauma și boala poate provoca dureri articulare la o varietate de pacienți de la sportivi tineri la adulți mai mari. Dacă la nivelul articulațiilor sau gleznelor, genunchilor sau coatelor, nivelul durerii poate varia de la o iritație mică la o afecțiune debilitantă.

Simptomele frecvente ale durerii articulare includ tumefierea, sensibilitatea și rezistența în timpul activității sau mișcărilor de susținere a greutății. Condiții specifice și leziuni care pot duce la durere includ: Artrită, Bursită, Tulpini
Tendinită, Entorse. Unele dureri pot fi legate de un eveniment traumatic, cum ar fi o excursie și toamna, sau un prejudiciu legate de sport sau coliziune. Alte tipuri de dureri articulare se datorează uzurii și ruperii, lent pentru a dezvolta și de natură cronică.

Un medic ortoped va lua un istoric medical complet și apoi determina cum a început durerea articulară. Fie dintr-un prejudiciu brusc sau o problemă de utilizare excesivă, care continuă să se agraveze, un examen fizic va ajuta medicul determina funcția actuală a articulației. Razele X, RMN și ultrasunete sunt adesea necesare pentru a obține o imagine exactă a articulației și pentru a prescrie mai bine un tratament. Odată ce medicul are o idee clară a stării, ei vor determina cel mai bun tratament. Cele mai multe leziuni comune pot fi tratate non-chirurgical cu.

Dacă este lăsată netratată, chiar și problemele comune simple se pot transforma în probleme mai complexe. În cazul în care durerea sau leziunile articulare nu se ameliorează prin repaus și activitate limitată, acestea trebuie evaluate de către un medic pentru a determina severitatea prejudiciului și planul de tratament adecvat. Chirurgia de substituție în comun va fi recomandată doar de un medic ortoped care a evaluat istoricul medical complet al pacientului și starea curentă. Procentul de adulți care trăiesc cu artrită, care, de asemenea, a raportat suferă de dureri articulare severe. Chirurgii ortopedici ai medicinei sportive sunt adept în toate opțiunile de tratament pentru gestionarea durerii articulare.

Atunci când durerea articulară limitează sever viața de zi cu zi a pacientului și tratamentele non-chirurgicale sunt ineficiente, chirurgia de înlocuire a articulației este considerată o opțiune. Medicul ortopedic va determina posibilitatea de succes a intervenției chirurgicale de înlocuire, evaluând, de asemenea, starea actuală a pacientului și istoricul medical complet.