Ce este o pierdere sănătoasă în greutate?

0
1709
Ce este o pierdere sănătoasă în greutate

Este normal pentru oricine încearcă să piardă în greutate să vrea să-l piardă foarte repede. Dar oamenii care pierd în greutate treptat și în mod constant (aproximativ 1 la 2 lire sterline pe săptămână) sunt mai de succes la menținerea în greutate off. Pierderea în greutate sănătoasă nu înseamnă doar “dietă”sau ” program”. Este vorba despre un stil de viață în curs de desfășurare care include schimbări pe termen lung în consumul zilnic și obiceiurile de exercițiu. Odată ce ați atins o greutate sănătoasă, se bazează pe consumul sănătos și activitatea fizică pentru a vă ajuta să păstrați greutatea pe termen lung.

Pierderea în greutate nu este ușor, și este nevoie de angajament. Dar dacă sunteți gata să începeți, avem un ghid pas cu pas care să vă ajute să ajungeți pe drumul spre slăbire și o sănătate mai bună. Chiar și o scădere modestă în greutate poate însemna beneficii mari. Chiar și o scădere în greutate modestă de 5 până la 10 la sută din greutatea corporală totală este de natură să producă beneficii de sănătate, cum ar fi îmbunătățirea tensiunii arteriale, colesterol din sânge, și zaharuri din sânge.

Pentru boli cronice legate de obezitate

pentru boli cronice legate de obezitateDe exemplu, dacă cântărești 90 de kg, o scădere de 5% în greutate este egală cu 10 kg, reducând greutatea la 190 de kilograme. În timp ce această greutate poate fi încă în intervalul “supraponderal” sau “obez”, această scădere în greutate modestă poate reduce factorii de risc pentru boli cronice legate de obezitate. Deci, chiar dacă obiectivul general pare mare, o văd mai degrabă ca o călătorie decât doar o destinație finală. Veți învăța noi obiceiuri legate de alimentație și activitate fizică care vă vor ajuta să trăiți un stil de viață mai sănătos. Aceste obiceiuri vă pot ajuta să vă mențineți pierderea de greutate în timp.

De exemplu, autoritatea Națională de Control Greutate Registryexternal pictograma de remarcat faptul că participanții la studiu care au menținut o pierdere semnificativă în greutate raportat îmbunătățiri în starea de sănătate fizică precum și nivelul de energie, mobilitate fizică, starea de spirit generală, și de auto-încredere. Cum să slăbească în condiții de siguranță. Pierderea în greutate în condiții de siguranță și într-un ritm realist este cel mai bun mod de a ajunge la greutatea dumneavoastră sănătos și de a menține această greutate pe termen lung.

Pentru a vă asigura că slăbiți în siguranță, discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un nou regim alimentar sau de fitness. Dieta în condiții de siguranță. O livră de grăsime conține 3.500 de calorii, așa că tăierea aportului caloric cu 500 de calorii pe zi, în medie, ar trebui să te vadă pierzând 1 kilogram pe săptămână. Deși s-ar putea să nu pară mare lucru, dacă ai mânca încă 100 de calorii pe zi, până la sfârșitul anului ai putea câștiga 11 kilograme. Schimbările mici fac o mare diferență pe termen lung. Stabilirea unor obiective mici și realiste vă va ajuta să pierdeți în condiții de siguranță în greutate și vă va face mai probabil pentru a menține pierderea de greutate.

Cauți inspirație pentru gustări sănătoase?

Cauți inspirație pentru gustări sănătoaseMâncați trei mese regulate, echilibrate pe zi și încercați să luați masa la orele planificate. Include gustări doar dacă ți-e foame fizic. Încearcă niște înlocuitori sănătoși. Înlocuiți alimente cu calorii mari pentru alternative mai sănătoase dacă încercați să slăbiți: În loc de chipsuri și sosuri, ia ardei crocanți și morcovi și înmoaie-i într-un humus cu conținut redus de grăsime. Schimbă-ți ciocolata cu o mână de nuci nesărat. Schimbă-ți cafeaua cu calorii, cum ar fi un latte sau mocha, pentru un Americano cu calorii mai mici. Cauți inspirație pentru gustări sănătoase.

Pierderea în greutate este despre consumul de o dieta sanatoasa si echilibrata, dar o mare parte de a fi de succes în încercările de scădere în greutate este de învățare cum să controleze dimensiunile porțiunii. Dimensiunile porțiilor variază în funcție de un număr de factori-cum ar fi vârsta, sexul și nivelurile de activitate – dar ca un ghid dur, următorul tabel prezintă dimensiunile porțiunilor de unele alimente comune. Consumul în fața televizorului poate influența alegerile noastre alimentare, dar poate contribui, de asemenea, la noi manca mai mult decât avem nevoie. Concentrarea pe televizor în loc de masa sau gustare pe care o mănânci poate duce la mâncatul fără minte în cazul în care mâncăm mai mult decât avem nevoie și va fi mai puțin probabil pentru a observa senzație de plin.

Planificarea înainte este important pentru a ajuta la a vă asigura că aveți dreptul de alimente la îndemână, la momentul potrivit. Ar trebui.: utilizați un planificator de masă pentru săptămâna următoare, fă o listă de cumpărături și nu te duce la cumpărături când ți-e foame. alimente pentru prepararea în vrac și porții de congelare, încercați să utilizați un aragaz lent. Evitați să cumpărați mărimi de ambalaj mai mari și promoții în magazin care sunt adesea alimente bogate în grăsimi, sare sau zahăr – cum ar fi chipsuri și băuturi acidulate – acest lucru poate duce la overeating și creșterea în greutate.

Creșterea activității dumneavoastră. Păstrarea activă ajută la arderea caloriilor pe care le consumați. Dacă mănânci o dietă sănătoasă și echilibrată cu mai puține calorii și crești cantitatea de activitate pe care o faci în fiecare zi, vei pierde din greutate. Se recomandă ca adulții să încerce să fie activi în fiecare zi și să efectueze cel puțin 150 de minute de exercițiu aerobic moderat pe săptămână – acest lucru ar putea include ciclismul sau mersul pe jos într-un ritm rapid. Alternativ, ați putea finaliza 75 de minute de exercițiu aerobic viguros, care ar putea include alergarea sau un joc de fotbal. Ai putea împărți asta într-un program de 30 de minute Ușor de gestionat în 5 zile din săptămână.

Exerciții de forță care funcționează toți mușchii majori

Exerciții de forță care funcționează toți mușchii majoriDe asemenea, este important să includem exerciții de forță care funcționează toți mușchii majori (piept, umeri, brațe, spate, abdomen, șolduri, picioare) în antrenamente. Trebuie să limitați cantitatea de alcool la cel mult 14 unități distribuite uniform pe toată săptămâna. Apa potabilă e bună pentru corpul tău. Dar să bei mai multă apă decât ai nevoie pentru a te lupta cu setea este adesea folosit ca un truc miraculos de pierdere în greutate—mai ales să bei opt pahare pe zi sau mai mult. Există puține dovezi că acest lucru funcționează, cu toate acestea. Se pare că apa potabilă—fie că e rece ca gheața sau temperatura camerei-arde doar un număr mic de calorii. Deci, bazându-se pe acest sistem de a scăpa de lire sterline nu te va ajunge foarte departe.

Pe de altă parte, oamenii mănâncă uneori când le este sete. Deci, stingerea setea înainte de a lua o muscatura nu este o idee rea. Este, de asemenea, mai bine pentru a ajunge pentru un pahar de apă decât o băutură sport, sifon, sau caramel latte—orice băutură cu calorii va afecta dieta ta, dar cu apă nu este nevoie să vă faceți griji. S-ar putea să fi auzit că dacă mănânci multe mese mici pe tot parcursul zilei te simți plin fără prea multe calorii. Dar nu există nici o dovadă științifică pentru a sprijini acest lucru. Nu numai că sunt mici, mese frecvente impozitarea pentru a pregăti, dar ele pot de fapt, backfire, făcându-vă să mănânce mai mult, deoarece poate fi greu să se oprească odată ce începe să mănânce.

Dacă vrei să-ți alimentezi corpul așa, fă-o. Dar nu contează dacă dieta cu calorii limitate este consumată pe tot parcursul zilei sau pur și simplu de două sau trei ori pe zi. Cel mai important lucru este să mănânci o dietă echilibrată cu un număr adecvat de calorii. Studiile au arătat că oamenii care petrec mai mult timp stând jos tind să cântărească mai mult. Dar unele studii spun că cântărirea mai multor determină oamenii să stea mai des. Ceea ce cauzează cealaltă este o afacere complicată, dar aici e ceva bine cunoscut: când stai jos, nu mergi, faci treburile casnice sau te ridici și te miști mult.