Care Sunt Problemele Erecției?

0
1214
Care Sunt Problemele Erecției

Când bărbații devin excitați sexual, hormonii, mușchii, nervii și vasele de sânge lucrează unii cu alții pentru a crea o erecție. Semnale nervoase, trimise de la creier la penis, stimulează mușchii să se relaxeze. Acest lucru, la rândul său, permite circulația sângelui în țesutul din penis. Odată ce sângele umple penisul și se obține o erecție, vasele de sânge de la penis se închid astfel încât erecția să fie menținută. După excitare sexuală, vasele de sânge de la penis se deschid din nou, permițând sângelui să plece.

La un moment dat în viața unui om, el poate avea dificultăți în realizarea sau menținerea unei erecții. Problemele de erecție apar atunci când nu poți atinge sau menține o erecție suficient de fermă pentru a avea contact sexual. Cu toate acestea, dacă nu puteți obține o erecție cel puțin 50 la sută din timp, este posibil să aveți o problemă de sănătate care necesită asistență medicală. Cauze comune ale problemelor de erecție. Cauzele ED pot fi fizice, psihologice, sau o combinație a celor două.

Responsabile pentru provocarea unei erecții

Responsabile pentru provocarea unei erecțiiCauzele fizice ale problemelor de erecție sunt mai frecvente la bărbații în vârstă. Ele apar din cauza tulburărilor care pot afecta nervii și vasele de sânge responsabile pentru provocarea unei erecții. Probleme de erecție la bărbați tineri. Bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani pot experimenta și ei ED. Numerele sugerează că ED la bărbați tineri are loc mai des decât s-a raportat anterior. În 2013, Jurnalul de Medicină Sexuală a raportat că 26 la sută dintre bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 40 de ani au probleme cu erecția. Aceste cazuri variază de la moderat la sever.

Cercetările spun că problemele de erecție la bărbați tineri au mai mult de-a face cu stilul lor de viață și cu sănătatea mintală decât cu orice probleme fizice. S-a descoperit că bărbații mai tineri foloseau mai mult tutun, alcool și droguri decât bărbații mai în vârstă. Unele studii sugerează că problemele de erecție la bărbații tineri rezultă cel mai adesea din anxietate sau depresie. Tratarea problemelor de erecție. Severitatea ED este adesea clasificată pe o scală de trei puncte: ușoară, moderată și severă. PR Primul pas în tratarea ED este identificarea în cazul în care cazi pe această scară.

Odată ce o cauză este identificată și medicul dumneavoastră știe cât de severă este ED, este ușor de tratat. Opțiuni pentru tratarea problemelor de erecție pot include: medicamente injectate în corpul cavernos al penisului, cum ar fi alprostadil (Caverject, Edex), medicament injectat în uretra (deschiderea penisului), cum ar fi alprostadil (MUSE)), medicamente pentru administrare orală, cum sunt sildenafilul (Viagra) și tadalafilul (Cialis)), intervenții chirurgicale, inclusiv intervenții chirurgicale pentru implantul penian,dispozitive vidate.

Schimbări ale stilului de viață. Multe dintre cauzele fizice ale problemelor de erecție sunt legate de alegerile stilului de viață. S-ar putea dori să ia în considerare următoarele modificări stil de viață: oprirea utilizării tutunului, să bei mai puțin alcool. Noțiuni de bază o multime de odihnă, consumul de o dieta sanatoasa, exercitarea în mod regulat
vorbind cu partenerul tau despre probleme sexuale. Dacă modificările stilului de viață nu reduc simptomele, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a determina cauza principală a problemelor de erecție. Medicul dumneavoastră vă va examina penisul, rectul și prostata, precum și funcția sistemului nervos. Te vor întreba și când au început simptomele și dacă ai probleme de sănătate.

Deși problemele de erecție pot fi dificil

Deși problemele de erecție pot fi dificilComplicații potențiale. Complicațiile care vin cu probleme de erecție sunt semnificative și pot afecta calitatea vieții tale. Dacă aveți probleme cu erecția, este posibil să aveți și probleme cu erecția.: stres sau anxietate, respect de sine scăzut, probleme de relație, nemulțumirea față de viața ta sexuală. Evitarea grăsimilor nesănătoase, a zahărului în exces și a cantității mari de sare este importantă. Afecțiunile cronice de sănătate, cum ar fi diabetul zaharat și bolile de inimă, pot duce la probleme de erecție. O altă cauză posibilă este prescrierea de medicamente utilizate pentru a trata aceste condiții. Dacă aveți o afecțiune cronică, întrebați medicul ce metode de prevenire sunt cele mai adecvate.

Tratamentul pentru abuzul de substanțe poate ajuta, de asemenea, să evitați problemele de erecție cauzate de probleme cu alcoolul sau medicamentele. Tratamentul pentru sănătatea mintală vă poate ajuta să evitați problemele de erecție cauzate de stres sau probleme psihologice. Problemele de erecție sunt frecvente și li se pot întâmpla bărbaților de toate vârstele. Acestea implică, de obicei, probleme cu cel puțin una dintre fazele de răspuns sexual masculin: dorință, excitare, orgasm, relaxare. Aveți grijă la semnele de avertizare și vizitați medicul dumneavoastră în cazul în care problemele de erecție încep să apară mai frecvent.

Deși problemele de erecție pot fi dificil de experimentat, tratamente eficiente sunt disponibile. Ai fost obtinerea erecții de la pubertate, dar te-ai oprit vreodată să se gândească la motivul pentru care? Înțelegerea procesului fiziologic de obținere a unei erecții te poate ajuta să te uiți la ED într-o lumină cu totul nouă. Ce face un Penis în erecție?
Penisul tău are două camere în el, numite cavernosa corporatistă. Aceste camere se extind de la capul penisului adânc în pelvis. Interiorul acestor camere sunt realizate din țesut spongios și au capacitatea de a obține volum de sânge și să crească în dimensiune.

Când ești la muncă, te duci la sală, sau faci comisioane, arterele care furnizează sânge penisului tău sunt doar parțial deschise. Acest lucru oferă fluxul de sânge necesar pentru a menține țesutul sănătos. Magia se întâmplă când ești excitat. Ca răspuns la stimularea fizică sau mentală, creierul trimite semnale pentru a declanșa un răspuns hormonal care permite aceleași artere pentru a deschide complet. Arterele deschise permit pătrunderea mai multor urme de sânge în cavernoasă. Sângele intră mai repede decât poate ieși prin vene. Venele sunt comprimate, prinzând sânge în penis. Această reacție în lanț vă permite să obțineți și să mențină o erecție.

Trimită semnale care indică excitare sexuală

Trimită semnale care indică excitare sexualăCând creierul tău încetează să mai trimită semnale care indică excitare sexuală, răspunsul hormonal se termină. Arterele revin la starea lor normală și penisul tău se întoarce într-o stare flască. Cum Apar Disfuncțiile Erectile. Disfuncția erectilă înseamnă că ceva stă în calea procesului natural al corpului tău de a obține și susține o erecție. Există multe cauze diferite ale acestui lucru, dar trei dintre cele mai comune sunt: Creierul tău nu trimite semnalele potrivite penisului tău. Tulburări neurologice, cum ar fi scleroza multiplă (SM), boala Alzheimer, și boala Parkinson poate duce la ED prin perturbarea capacității creierului de a semnala excitare sexuală la sistemul de reproducere.

Tensiunea arterială crescută, bolile de inimă, colesterolul crescut și diabetul pot afecta fluxul sanguin la nivelul penisului, făcând erecțiile dificil de realizat. Țesutul erectil este deteriorat. Acest lucru se poate întâmpla atunci când un om a suferit un tratament de radiații pentru cancerul de prostată sau vezică urinară. ED este mai comun decât s-ar putea crede, afectând aproximativ 30 de milioane de oameni în US6. Dacă ești ca marea majoritate a băieților, nu e ceva ușor de vorbit, dar cu siguranță nu ești singur în lupta ta. Primul pas în tratarea ED este identificarea cauzei dificultății dumneavoastră de a obține sau de a menține o erecție.

Odată ce o cauză a fost identificată, puteți obține ajutorul de care aveți nevoie. Revizuiți pagina noastră de tratamente ED pentru a afla mai multe despre opțiuni de tratament, cum ar fi schimbarea stilului de viață, medicamente sau un implant penian. Bărbații au între trei și cinci erecții pe noapte. În fiecare noapte în timp ce dormi, penisul tău este greu la locul de muncă. Omul obișnuit are până la cinci erecții în timp ce doarme, fiecare durează aproximativ 30 de minute. Stresul poate înrăutăți lucrurile. ED poate provoca stres psihologic, iar stresul psihologic poate cauza ED.

Când oamenii sunt frustrați de incapacitatea lor de a efectua, aceasta poate face chiar mai dificil de a depăși ED. Vorbind cu un doctor sau terapeut sexual poate ajuta. Erecțiile nu sunt necesare pentru orgasm. Da, oamenii care nu pot obține erecții pot avea încă orgasme. ED poate semnala o problemă serioasă de sănătate. Uneori, problemele sexuale sunt un semn de probleme mai mari. ED poate fi cauzat de boli de inima, diabet, boala Parkinson, scleroza multipla, colesterol ridicat, și mai mult.